2 aprilie 2014

Cutie fluture "Butterfly Box "

cutie-marturie-fluture-handmade    Cutie marturie (botez,nunta),si nu numai, sub forma unui superb fluture.



    Va amintiti desigur cat eram de fericita pentru achizionarea unei stampile superbe sub forma de fluture  "Swallowtail" de la   Stampin'up.
Zile la rand m-am gandit ce pot sa fac cu o stampila atat de mare, nu vroiam sa fac o simpla felicitare si imi doream ceva deosebit pt. ai arata maretia fluturasului.
In sfarsit beculetul s-a aprins...oare cum i-ar sta drept o cutiuta? Au urmat iar cateva zile pt. a desena proiectul pentru a consuma minimul de carton pentru cutiuta si accesorii.
Cand totul parca se contura...toate tehnicile cunoscute de a colora fluturasul mi se invarteau in cap...iar bulversare, incercari ...intr-un sfarsit am decis sa aleg o tehnica care desi pare complicata este destul de simpla daca ai tot ce iti trebuie.
Tehnica aleasa pentru aceasta frumoasa cutiuta se numeste "WhiteWash", pe romaneste "Spalat cu alb"
Despre aceasta tehnica si cum se realizeaza pas cu pas voi vorbi zilele urmatoare asa ca daca doriti sa invatati o tehnica simpla dar atat de spectaculoasa ....stati pe aproape.
 Cutiuta are dimensiunea de  12cm x10cm cu o adancime de 5 cm avand  fata , spatele si tortita  decorate identic. Lateral doi fluturasi fancy ,iar fata decorata cu o fundita extrem de chic.
Pentru alte detalii,culori, va stau la dispozitie la rubrica Contact sau pe pagina de Facebook.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru timpul acordat